Del
  • M.o.h.: 800 m
  • Pist: 20 m
  • Langrend: 20 m
  • Wi-Fi: ja

Velkomstsentret

Vil du bo billigt, men godt og kun 50 m fra pist, lifte og børneområde, skal du bo på Velkomstsentret. Det gamle Thon Hotel Gausdal har slået dørene op til et anderledes og meget prisvenligt koncept. Her får man et hyggeligt og uformelt ophold, hvor børnefamilier stortrives med den afslappede indendørs atmosfære. Her bor man lige i smørhullet, både når det gælder det alpine og langrend, som begge starter næsten lige ved døren.

3.000m2 stort børneområde lige bag hotellet. her kan de mindste børn starte ski-eventyret med leg og aktiviteter i sneen og blive fortrolige med egne evner på de to rullebånd og børnebakke med sjove figurer.

Fri adgang til pejsestuen, de gamle opholdsrum.

Svømmebassin og sauna mod betaling (voksne NOK 80 og børn NOK 50 pr. gang).
 

"VALUE FOR MONEY"

Velkomstsentret kalder vi "value for money". Morgenmadsbuffeten i Kampen Kafé og liftkort er altid inkluderet i prisen!
1/2 eller 1/1 pensionsbuffet med enkle varme/kolde retter kan tilkøbes for hele opholder. Der er mulighed for at købe øl, vin og sodavand. Postevand er gratis.
Der er fleksible åbningstider, så i kan spise når børnene er sultne og her er det helt fint at komme i skitøjet.

VÆRELSERNE

Alle værelser er enkelt indrettet og varierer i størrelse fra 1 til 6 sengepladser. Alle værelser med eget bad, toilet og TV.  Ved check-in får man udleveret ankomstpakke med linned og håndklæde til værelset altså lidt "gør det selv manér". Skift af linned / håndklæder er muligt mod betaling i receptionen.

 
DET EKSTRA

Der er gratis Wi-Fi og ved receptionen er der for de lidt større børn, fx bordfodbold og bordtennis. Eget legerum for de mindste i "gulvhøjde" med  puder, togbane, Lego og meget mere.