Del
  • Tag med på en af verdens smukkeste sørejser

  • Fjordture

    Opleve de smukke norske fjorde om sommeren

  • Skiferie til Norge

    Opleve en af vores mange snesikre destinationer i Norge og Sverige

  • Nordlys

    Oplev Aurora Borealis på en af vores Nordlys Safari rejser

Søgning

Angiv antal personer og minimun antal soverum

Vinter

Vi er din vinterferie ekspert til Norge. Med mere end 18 snesikre skiområdersamt Nordlys Safari, Isbjørne Safari til Svalbard og krydstogt med Hurtigruten behøver du ikke lede andre steder. Med mere end 100 års erfaring og specieluddannet rejsekonsulenter er vi her for at rådgive og vejlede dig.

Sommer

Norsk Rejsebureau kan hjælpe jer med at gøre sommerferien til årets bedste ferie for hele familien. Det er en påstand, vi vover med baggrund i vores kompetencer som rejsearrangør og viden om Norge. Norsk Rejsebureau har mere end 107 år på bagen, og den erfaring smitter af på den enkelte medarbejder.

Hurtigruten

Fantastiske rejser med Hurtigruten. Norge, Svalbard, Antarktis, Island, Grønland, Canada og Sydamerika. Norsk Rejsebureau har mere end 100 års erfaring med at sælge Hurtigruten og alle vores rejsekonsulenter er uddannet specialister Vi har flere gange rejst med Hurtigruten, og kan derfor rådgive og vejlede dig som eksperterne vi er. Vi er størst på Hurtigruten.

Glade kunder udtaler

Børnevenlige Skeikampen

Vi kommer altid tilbage til Skeikampen hvert år. Vores unger elsker at stå på ski og Skeikampen har bare det hele. På hotellet er personalet rigtige søde og deres mad er lækkert, i sær deres julebord. Altid god service og flinke mennesker på rejsebureauet. Vi ses til næste år Skeikampen.

Lofoten

Lofoten, er kåret som "verdens smukkeste ørige" det må vi sige det også var. Vi valgte at bruge vores sommerferie med ungerne, for at opleve den flotte natur. Det var helt unikt at køre i dette smukke landskab. Norsk Rejsebureau hjalp os med at bestille hotel og kom med nogle rigtig gode anbefalinger til undervejs. Hilsen familien Skovgaard

Eventyrrejsen

Vi kan stærkt anbefaler at man tager med på Norsk Rejsebureaus grupperejser med Hurtigruten. Vi tog med på sommerturen og have en helt fantastisk tur. Oplevede midnatssolen, og det er en meget underlig følelse at stå ude på dækket kl. 2 om natten og det er stadig lyst. Vi skal helt sikkert med igen til næste år, men der vil vi gerne opleve Nordlys.