Del
 • Hurtigruten

  Tag med på en af verdens smukkeste sørejser

 • Fjordture

  Opleve de smukke norske fjorde om sommeren

 • Skiferie til Norge

  Opleve en af vores mange snesikre destinationer i Norge og Sverige

 • Nordlys

  Oplev Aurora Borealis på en af vores Nordlys Safari rejser

Vinter

Vi er din vinterferie ekspert til Norge. Med mere end 18 snesikre skiområdersamt Nordlys Safari, Isbjørne Safari til Svalbard og krydstogt med Hurtigruten behøver du ikke lede andre steder. Med mere end 100 års erfaring og specieluddannet rejsekonsulenter er vi her for at rådgive og vejlede dig.

Sommer

Norsk Rejsebureau kan hjælpe jer med at gøre sommerferien til årets bedste ferie for hele familien. Det er en påstand, vi vover med baggrund i vores kompetencer som rejsearrangør og viden om Norge. Norsk Rejsebureau har mere end 107 år på bagen, og den erfaring smitter af på den enkelte medarbejder.

Hurtigruten

Fantastiske rejser med Hurtigruten. Norge, Svalbard, Antarktis, Island, Grønland, Canada og Sydamerika. Norsk Rejsebureau har mere end 100 års erfaring med at sælge Hurtigruten og alle vores rejsekonsulenter er uddannet specialister Vi har flere gange rejst med Hurtigruten, og kan derfor rådgive og vejlede dig som eksperterne vi er. Vi er størst på Hurtigruten.

Glade kunder udtaler

Nordlys

Denne oplevelser er næsten ubeskrivelig. Aldrig har vi set så smukt et farvespil på himlen, og hele oplevelsen med at sidde rundt om et bål klokken 1 om natten gør bare dette fænomen endnu bedre. Vi er rigtig glade for at vi fik lov til at opleve det, og så havde vi det bedste vejr man kunne ønske sig. Tak til det søde personale hos Trømsø Safari

På egen hånd i fjordnorge

Tag 8-10 dage ud af kalenderen og tag på en kør-selv ferie til de norske fjorde og fjelde. Startede i Oslo og kørte via en masse små byer hvor der var masser at se. Norsk rejsebureau hjalp os med hotel og færgebillet. Stor ros til dem og deres viden. Det gør vi gerne igen!

Eventyrrejsen

Vi kan stærkt anbefaler at man tager med på Norsk Rejsebureaus grupperejser med Hurtigruten. Vi tog med på sommerturen og have en helt fantastisk tur. Oplevede midnatssolen, og det er en meget underlig følelse at stå ude på dækket kl. 2 om natten og det er stadig lyst. Vi skal helt sikkert med igen til næste år, men der vil vi gerne opleve Nordlys.